Skip to content

Workshops

Information om kommande workshops med Gunilla Thegel Yoga

Fullmåne-yoga med Gong

Mediyoga med Gongmeditation

Vi börjar med ett mjukt inkännande Mediyogapass fortsätter med yoga nidra (djupavslappning) och avslutar med en läkande Gong meditation. Ditt inre översköljs av gongens ljud och vibrationer.

Frekvenserna av gongen vibrerar in i cellnivå och frigör mentala, emotionella och fysiska blockeringar. En djupverkande balanserande återhämtning och avslappning där djupt liggande spänningar får möjlighet att släppa.

Bjud in det nya

Under nätterna kring fullmånen, reflekterar månen solens ljus som fullast till oss på jorden. Symboliskt representerar detta en tid då vi har möjlighet att stanna upp för att lysa upp, njuta och skörda frukterna av vår sadhana (vardagspraktik) och samtidigt börja se över var och om vad vi möjligtvis kan börja släppa taget, var vi kan skapa mer utrymme och mjukna.

Detta är en kväll i fullmånens magiska energi. En kväll där du kommer att guidas genom en blandning av Mediyoga yoga nidra och djup gong avslappning där jag spelar på gongen och dess frekvenser som sköljer genom din kropp och vibrerar in dina celler .

Det här är ett tillfälle där du ges möjlighet att släppa taget om det gamla och bjuda in det nya.

Antalet platser är begränsade så passa på att boka redan idag.

PRIS: 220 kr

BETALNING: Swisha till 0703101766 (Bokningen är bindande)

PLATS: Söderns Källa, Södra Kansligatan 22 Gävle

DAG: Söndagen 1 november

TID: 18.00-19.30

Boka Fullmåne Gong-event

Vill du fråga något så kan du maila mig på info@gunillathegelyoga.se.